Важные новости
ru ru en de fr pt es it zh ar nl sv

Управление госрегистрации: временный график работы

-
20:05
434
Управление госрегистрации: временный график работы

Тимчасовий графік роботиуправління державної реєстрації Юридичного департаменту Одеської міської ради (далі – Управління)

На підставі постанови Кабінету Міністрів України від 06.03.2022 р. № 209 «Деякі питання державної реєстрації та функціонування єдиних та державних реєстрів, держателем яких є Міністерство юстиції, в умовах воєнного стану» (із змінами, внесеними згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2022 р. № 364)

1. Які послуги з державної реєстрації ми надаємо

Згідно з наказом Міністерства юстиції України від 08.03.2022 р. № 1083/5 (зі змінами) Управлінню дозволяється проводити виключно такі реєстраційні дії:

- Державна реєстрація створення благодійної організації, державна реєстрація змін до відомостей про благодійну організацію, у тому числі до установчих документів;

- Державна реєстрація створення товариств з обмеженою відповідальністю, державна реєстрація створення фермерського господарства, державна реєстрація створення громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону;

- Державна реєстрація рішення про припинення юридичної особи;

- Державна реєстрація зміни керівника юридичної особи у звʼязку з його смертю, державна реєстрація зміни місцезнаходження юридичної особи; державна реєстрація змін до установчих документів, крім випадків, коли такі зміни передбачають зміну розміру статутного капіталу , зміну складу засновників (учасників) товариства та/або розмірів їх часток; державна реєстрація зміни видів економічної діяльності юридичної особи;

- Державна реєстрація на підставі судових рішень, що набрали законної сили, щодо заборони вчинення реєстраційних дій, накладення арешту корпоративних прав;

- Державна реєстрація розташованих в межахт Одеської, Донецької, Київської, Луганської, Сумської, Харківської, Херсонської, Чернігівської областей та міста Києва органів державної влади, органів місцевого самоврядування, казенних підприємств, державних підприємств, комунальних підприємств, комунальних організацій (установ, закладів),державних організацій (установ, закладів);

- Державна реєстрація фізичної особи підприємцем, державна реєстрація припинення підприємницької діяльності фізичної особи – підприємця, державна реєстрація змін до відомостей про фізичну особу-підприємця.

За особистими зверненнями фізичних осіб та юридичних осіб здійснюється також надання відомостей з Єдиного державного реєстру у вигляді витягу щодо суб’єктів господарювання.

2. Час роботи щодо прийому і обробки документів

- Прийом документів щодо визначених реєстраційних дій здійснюється державним реєстратором Управління особисто з 09.15 до 17.45 год з понеділка по четвер та в пʼятницю з 09.15 до 16.30 год виключно за попереднім записом за телефонами (048) 7056340, +380988871131 .

Документи подаються особисто заявником із встановленням особи заявника на підставі документа, що посвідчує особу, передбаченого Законом України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус».

- У разі об’єктивної неможливості подати документи особисто державному реєстратору, як виняток, документи щодо державної реєстрації визначених реєстраційних дій, що можуть здійснюватися у період воєнного часу, можуть надсилатися на електронну пошту Управління [email protected] у вигляді електронних копій документів в паперовій формі для проведення державної реєстрації за умови підписання таких копій з використанням кваліфікованого електронного підпису заявника/заявників у порядку черговості.

Надіслані документи на електронну пошту розглядаються у встановлений робочий час Управління.

3. Ким подаються документи

Документи на державну реєстрацію подаються відповідними заявниками, що визначені п. 8 ч. 1 ст. 1 ЗУ «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань» (далі – Закон) у разі проведення відповідної реєстраційної дії, що можуть проводитися в умовах воєнного стану.

4. Чи сплачується адміністративний збір та ким

Так.

- Адміністративний збір за державну реєстрацію (зокрема, державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу) справляється на загальних засадах відповідно до норм ст. 36 Закону.

Винятки:

- Адміністративний збір не справляється за державну реєстрацію змін щодо благодійних організацій предметом діяльності яких є надання допомоги Збройним Силам, іншим військовим формуванням, правоохоронним (спеціальним) органам, органам цивільного захисту, добровольчим формуванням територіальних громад, іншим особам, які забезпечують національну безпеку і оборону, відсіч і стримування збройної агресії іноземної держави, а також особам, які постраждали чи можуть постраждати від такої збройної агресії;

5. На які рахунки сплачувати адміністративний збір та плату за надання витягу

За державну реєстрацію змін до відомостей про юридичну особу, у випадках, передбачених ст. 36 Закону, сплачується адміністративний збір у сумі 740 грн (адміністративний збір щодо змін стосовно благодійних організацій та становить 250 грн, окрім винятків, коли вони звільняються від відповідної оплати) за наступними реквізитами:

р/р UA448999980314010501000015744 ГУК в Одеській обл./м. Одеса/МФО 899998.

Код отримувача 37607526.

Код класифікації 22010300.

За державну реєстрацію змін до відомостей про фізичну особу - підприємця у випадках, передбачених ст. 36 Закону, сплачується адміністративний збір у сумі 250 грн також за наступними реквізитами:

р/р UA448999980314010501000015744 ГУК в Одеській обл./м. Одеса/МФО 899998. Код отримувача 37607526. Код класифікації 22010300.

За надання інформації з Єдиного державного реєстру у вигляді витягу справляється плата у сумі 120 грн за наступними реквізитами:

р/р UA798999980333219300041015744 ГУК в Одеській обл./м. Одеса/МФО 899998. Код отримувача 37607526. Код класифікації 22012700.

6. Яким чином проконсультуватися з приводу повноти та оформлення документів

З будь-яких питань щодо державної реєстрації звертайтеся за телефонами

(048) 705 63 40, +38098 887 11 31

з 09.00 до 18.00 год з понеділка по четвер та з 09.00 до 16.45 год у пʼятницю.

7. Час державної реєстрації

- Державна реєстрація проводиться невідкладно після отримання у повному обсязі належних документів для державної реєстрації особисто або шляхом подачі їх на електронну адресу Управління. Документи для державної реєстрації, які подані не у повному обсязі або не відповідають законодавству, не розглядаються та повертаються заявникові без оформлення відповідного рішення з одночасним усним повідомленням заявнику про повний перелік документів, що повинні бути подані, та/або вимоги законодавства, що повинні бути дотримані. Якщо документи для державної реєстрації надіслано електронною поштою, таке повідомлення здійснюється електронною поштою.

RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...

Другие новости

Днем 27 марта в Службу Спасения поступило сообщение о пожаре в Приморском районе Одессы, на улице Ка
Сегодня ночью, с 27 на 28 марта, в Одесской области враг попытался попасть в объект энергосистемы.
Утром в четверг, 28 марта, в Одессе прогремели мощные взрывы.
Во время последней ракетной атаки в Одессе 25 марта пострадал Ботанический сад на Французском бульв
​В Одессе начаты работы по демонтажу поврежденной части крайнего парадного дома по просп.
​В Одессе и Одесском районе вновь начинают действовать графики стабилизационных отключений.
В понедельник, 25 марта, российские войска использовали тактику двойного удара при обстреле Одессы.
В поселке Авангард на улице Базовая под Одессой, загорелись торговые павильоны на рынке "Седьм